Selasa, 3 November 2009

16 Oktober 2009 - 2 November 2009

16 - 20 Oktober 2009 Hospital Besar Ipoh

21 Oktober - 2 November 2009 Institut Jantung Negara

Discaj 2 November 3:00 petang

11 ulasan:

Tirana berkata...

Kak Tirana baru dapat tahu semalam bila wardah bagitahu di FB. Bunyinya macam serius. Kak tirana tertanya-tanya juga sebab lama tak nampak di blog.

Syukurlah dah boleh keluar dari ward. Jaga diri baik-baik dan banyakkan berehat. Mudah-mudahan zool sembuh dan pulih dengan cepat.

- jinggo - berkata...

sama dengan puan tirana
bertanya pd diri sendiri..
kemana menghilngnya.
semuga cepat sembuh dan dipermudahkanNya dalam semua urusan...

Webmaster@Echam berkata...

Selama ni aku tertanyer2 kemana ko menghilang zool. Rupanya ko ada di IJN. Nanti bila2 ada follow up sudi2lah kol aku yer. No phone ada kat blog aku.

kakcikseroja berkata...

Subhanallah.. kdg2 gerak hati itu ada betulnya. Kakcik tertanya2 di mana Zool. Dan hati kakcik kata ada sesuatu yang terjadi. Kenapa tak minta Wardah masukkan berita kat blog ni?? Setidak2nya, kakcik boleh ziarah Zool di IJN...

Pn Kartini berkata...

Salam Mr zool..
itulah kawan..dan uniknya hubungan sesama saudara walaupun di alam maya...
Baru pagi tadi lawat blog..ermm..terasa pelik bila lama tk diupdatenya...
Pe2 en Zool...jaga diri elok2..Semoga cepat sembuh nanti..

al-lavendari berkata...

salam. patutlah lama tak nampak. ngapa tak dimaklumkan kpd pembaca. ingatkan pergi bercuti atau banyak kerja.
nampak macam serious. macamana sekarang ?
semoga cepat sembuh.

ZOOL@TOD berkata...

Bukan tak nak maklumkan, tak sempat. Kejadian tersebut berlaku terlalu pantas. Terima kasih di atas doa semua. Alhamdulillah saya semakin pulih cuma kena banyak berehat. Cerita lengkapnya Insya-Allah saya akan sertakan di entri akan datang.

wardah berkata...

salam,

kak seroja usahkan nak update blog..nak pegang hp utk sms sedara mara dan kawan2 yg begitu ramai pun tak sempat.

Tak sangka keadaan serius ini berlaku....saya sibuk menjaga zool di IJN...siap bawak anak2 tinggal di Keramat selama 13 hari. Masa tu Tuhan je yg tau....Syukur Allah mempermudahkan segala urusan.

Kalau nak cerita pjg kisahnya...biarlah zool yg akan menceritakan sendiri ....

maiyah berkata...

moga cepat sembuh dan sy doakan agar en zool sekeluarga akan diberi kekuatan dan kesabaran :)

hazeleyed berkata...

Salam saudara zool
Semuga cepat sembuh.
Jaga pemakanan dan semoga di beri kekuatan untuk terus ceria bersama keluarag tersayang.

Kamsiah berkata...

jaga pantang larang makan minum ya..